Οι καλύτερες τεχνικές αστρικής προβολής Γ’ μέρος.
Οι καλύτερες τεχνικές αστρικής προβολής Γ' μέρος.  Συνεχίζουμε με τις αγαπημένες πρακτικές από το βιβλίο 66 ΟΒΕ techniques.
5. Μια τεχνική Κοάν, που την έχω χρησιμοποιήσει εν κινήσει σε μορφή διαλογισμού και … δεν μπορώ δυστυχώς να μοιραστώ το αποτέλεσμα. Με μια λέξη θα το χαρακτήριζα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για αστρική προβολή, αλλά το παραθέτω γιατί πιστεύω το μέλος που έγραψε ότι έπιασε γι’ αυτόν με την πρώτη προσπάθεια, κι αν κρίνω από το αποτέλεσμα που είχα στον διαλογισμό, το λιγότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι ένα συνειδητό όνειρο!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξαπλώσετε και να ρωτήσετε διανοητικά τον εαυτό σας “ποιος/α είμαι;”. Πιθανά η πρώτη απάντηση να είναι “Είμαι ο/η… όνομα”. Συνεχίζετε “Ναι, εντάξει, αλλά ποιος/α είμαι;”. Μπορεί μετά να απαντήσετε “Είμαι ένας άντρας/μια γυναίκα και ζω στην Ελλάδα”. Συνεχίζετε “Ναι, εντάξει, αλλά ποιος/α είμαι;”, και ίσως αυτή τη φορά απαντήσετε “είμαι ένα ον με συνείδηση…” κλπ κλπ. Δεν έχει σημασία πόση ώρα θα σας πάρει να απαντήσετε, και καμία απάντηση δεν είναι λάθος. Το μυστικό είναι να αποκοιμηθείτε ή να φτάσετε κοντά στα όρια του ύπνου έχοντας αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σας, οπότε και απογυμνωμένοι από τα “ρούχα” που φοράτε στον “ξύπνιο” σας, και τα οποία σας χαρακτηρίζουν ως οντότητα αλλά δεν σας ερμηνεύουν κιόλας, θα κινηθείτε με την συνείδηση ξύπνια στο οικείο της περιβάλλον, γιατί τίποτα δε θα μπαίνει ανάμεσά σας πια.
Αν για κάποιο λόγο δε θέλετε να το κάνετε για αστρική προβολή, γιατί δεν σας κάνει κλικ ας πούμε, σας παρακαλώ, σας ικετεύω, δοκιμάστε το στον ξύπνιο σας σαν διαλογισμό, ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν είστε. Και ακόμα καλύτερα, κάνετε την ίδια ερώτηση για οτιδήποτε βλέπετε. Διαλέξτε στην τύχη κάτι. Πχ, τον καναπέ του σπιτιού σας, τον υπολογιστή σας… ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.
6. Η τεχνική της ανάσας. Μια τεχνική που μπορεί να μην την έχω χρησιμοποιήσει για αστρική προβολή, αλλά την έχω δοκιμάσει σε άσκηση χαλάρωσης, και είμαι σίγουρη ότι θα με έβγαζε αστρικό αν το έκανα. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ο άντρας μου θα μου χώσει κανένα μαξιλάρι στη μούρη στο τέλος, οπότε αν έχετε εσείς το χώρο και το ελεύθερο, δοκιμάστε την και πείτε μας! Σ’ αυτή την τεχνική ανασαίνουμε βαθιά και έντονα από την κοιλιά, για 45 λεπτά περίπου, μία ανάσα ανά δευτερόλεπτο. Στο διάστημα αυτό, θεωρητικά, θα βγούμε. Κι αν δε βγούμε είναι τόσο χαλαρωτική η αίσθηση, σαν να ξαναγεννιέσαι. Από μόνη της η ανάσα από την κοιλιά είναι αναζωογονητική και χαλαρωτική. Συνήθως, όταν πέφτω για ύπνο, προσπαθώ να ανασαίνω από την κοιλιά. Δεν το κάνω έξω στον κόσμο, γιατί μου προσθέτει κιλά! Σαν την τηλεόραση ένα πράγμα.
7. Και η τεχνική του “χουζουριού”, που λέω εγώ ή η τεχνική του Σαββατοκύριακου, για εύλογους λόγους που θα καταλάβετε αμέσως. Αυτή η τεχνική είναι αποκλειστικά για ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά, κατά προτίμηση ούτε σύζυγο, γατιά, σκυλιά και πουλιά! Είναι κάτι που έκανα ασυνείδητα, όπως πολλοί άλλοι ταξιδευτές, χρόνια πριν, όταν ακόμα δεν ήμουν μάνα. Γιατί αυτή η τεχνική απαιτεί να μπορείς να μείνεις στο κρεβάτι και να κάνεις χουζούρι το πρωί μετά τον ύπνο. Χα… αστείο μου ακούγεται πια. Εδώ με ξυπνάνε από τα άγρια χαράματα τα μανάρια μου, ζωή να ‘χουν να με ξυπνάνε όποτε θέλουν!
Τέλος πάντων, είναι τραγικά απλή και ιδιαιτέρως ευχάριστη για τους χουζουριάρηδες! Σημειώστε:
Όταν ξυπνήσετε… κάποια στιγμή… το πρωί, πιθανά κάποιου Σαββατοκύριακου, ρεπό κλπ, εκτός αν δεν έχετε δουλειά αυτή την περίοδο, σηκωθείτε να κάνετε τα απαραίτητα, πχ να πάτε μια τουαλέτα, να τσιμπήσετε κάτι αν πεινάτε πολύ, να πιείτε λίγο νερό. Όχι πολύ έντονες καταστάσεις όμως. Δεν θέλουμε να ξυπνήσουμε τελείως. Και το συντομότερο δυνατόν επιστρέφετε στο κρεβάτι για ύπνο πάλι… Τι θυσία, Θεέ μου…
Θα σας πάρει καμία ώρα να ξανακοιμηθείτε, γιατί το σώμα σας δεν έχει υπολογίσει αυτόν τον κύκλο ύπνου. Ας πρόσεχε… Μέχρι να κοιμηθείτε, το μυαλό σας θα είναι γεμάτο σκέψεις, γιατί έτσι έχει συνηθίσει να κάνει το πρωί. Έχει συνηθίσει να σκέφτεται τι το περιμένει στη διάρκεια της ημέρας, τι δουλειές έχει να κάνει, κλπ κλπ. Μην σας ανησυχεί αυτό. Αφήστε το μυαλό σας να κάνει τη δουλειά του, χωρίς να ταυτιστείτε όμως. Εσείς έχετε αποφασίσει να ξανακοιμηθείτε, και αφήνεστε να σας πάρει ο ύπνος.
Κοιμάστε και ξαναξυπνάτε. Αυτό μπορεί να γίνει μία, δύο ή και τρεις φορές. Κάποια από αυτές τις φορές θα νιώθετε τρομερά νωθροί στο ξύπνημα, θα έχετε την αίσθηση ότι οι μύες σας έχουν γίνει πουρές! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να δουλέψετε την ουσιαστική τεχνική. Αδειάστε το μυαλό σας -καλό τιπ είναι αυτό που σας έγραψα για την ερώτηση “τι σκέφτεσαι τώρα;” ή/και το γαργάλημα των αμυγδαλών- ρίξτε τον ρυθμό των αναπνοών σας και στρέψτε όλη την προσοχή σας ήρεμα στο τρίτο σας μάτι. Μείνετε συγκεντρωμένοι εκεί χωρίς καμία σκέψη. Το πολύ πολύ να σκεφτείτε ότι είναι καλή στιγμή να βγείτε αστρικό. Μόνο τέτοιες σκέψεις επιτρέψτε στον εαυτό σας. Αλλά μην έχετε το άγχος να βγείτε. Ακόμα κι αν κοιμηθείτε πάλι, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχετε συνειδητό ονείρεμα, που στην ουσία είναι το ίδιο. Θα μιλήσουμε για τις διαφορές και τις ομοιότητες με την αστρική, σε άλλη ανάρτηση. Το μέλος που ανέβασε την τεχνική είχε πέντε προβολές σε ένα πρωί, και πολλά μέλη είχαν την πρώτη τους επιτυχία με αυτή την τεχνική. Είναι κάτι που έκανα όταν είχα άπλετο χρόνο στη διάθεσή μου, ειδικά ως φοιτήτρια. Εκείνη την εποχή είχα βαρεθεί να μετράω προβολές, σε σημείο που είχα σταματήσει να καταγράφω πια, γιατί με είχε παρασύρει ο ρυθμός. Κακό αυτό βέβαια, αλλά τέλος πάντων, επιβεβαιώνω την δύναμη της τεχνικής. Βάλτε τη στο πρόγραμμα. Επίσης είναι πολύ καλή για όσους φοβούνται την αστρική προβολή και το σκοτάδι της νύχτας ενισχύει αυτόν τον φόβο. Όταν κάνεις αστρικό στη διάρκεια της μέρας, οι φόβοι αυτοί δεν υπάρχουν. Πολύ καλή τεχνική λοιπόν, ειδικά για αρχάριους.
8. Η τεχνική του τριγώνου. Την λάτρεψα με το που την διάβασα, δεν ξέρω γιατί, την δοκίμασα αμέσως και έπιασε πριν προλάβω να κλείσω το τρίγωνο! Την χρησιμοποιώ τακτικά έκτοτε, όταν κολλάω. Βέβαια εμένα με βοηθάει το ότι ήδη έχω εμβοή στα αυτιά, και έχω μάθει να τη χρησιμοποιώ και για αστρικό και σε ασκήσεις για συγκέντρωση. Ίσως βοήθησε κι αυτό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι  πρόκειται για μια πετυχημένη τεχνική για όσα μέλη τη δοκίμασαν, και σας την παραθέτω.
Εκτός από το τρίτο σας μάτι, έχετε και δύο αστρικά αυτιά, μέσω των οποίων ακούτε θορύβους ενεργειακούς… και φωνές ενίοτε! Όταν πέφτετε για ύπνο και χαλαρώνετε, αν συγκεντρωθείτε στα αστρικά αυτιά σας και τους ήχους του περιβάλλοντος γενικά, θα δείτε ότι σιγά-σιγά οι ήχοι αυτοί χάνονται, και αρχίζετε να ακούτε ένα σύριγμα, ένα βουητό ή κάτι άλλο που δεν το είχατε προσέξει.
Αν έχετε ήδη εμβοή σαν εμένα, μπορείτε να συγκεντρωθείτε απευθείας στον ήχο της εμβοής, αλλά εντείνετε την συγκέντρωσή σας εκεί, προσπαθώντας να ακούσετε σε ΒΑΘΟΣ τον ήχο της εμβοής, να φτάσετε στον πυρήνα του ήχου, κάπως.
Τότε συγκεντρώνεστε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και στα αστρικά σας αυτιά και στο τρίτο σας μάτι δημιουργώντας ένα τρίγωνο. Όταν το κάνετε αυτό θα νιώσετε αμέσως αποπροσανατολισμένοι, ένα είδος ζαλάδας. Βασικά μπορείτε να το κάνετε και να έχετε την ίδια αίσθηση ακόμα και με ανοιχτά μάτια! Όταν νιώσετε αυτή τη ζαλάδα, αυτόν τον αποπροσανατολισμό, αν δεν είστε απόλυτα χαλαρωμένοι στο σώμα, θα χαθεί η αίσθηση σύντομα, αλλά δεν πειράζει, την ξαναφέρνετε αμέσως. Βολευτείτε όπως θέλετε στο κρεβάτι και συγκεντρωθείτε πάλι εκεί. Σύντομα η ζαλάδα θα γίνει μια αίσθηση κουνήματος, σαν να είστε σε κούνια ή πάνω σε ένα κύμα. Και αμέσως μετά -μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά γιατί θα το χάσετε- θα αρχίσουν οι δονήσεις. Αυτό ήταν… Είστε ένα βήμα πριν το αστρικό!
Τώρα που το σκέφτομαι, επειδή πολλές φορές έχω βρεθεί στο “ένα βήμα πριν” αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορούσα να βγω, θα πρέπει να συζητήσουμε και τα αποτελεσματικότερα βήματα/τεχνικές για εκείνη ακριβώς τη φάση. Το σημειώνω στα επείγοντα!
Οι καλύτερες τεχνικές αστρικής προβολής Γ' μέρος.

ΤΑ-ΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Και τώρα, κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα για την τεχνική -και την ανακάλυψη- του αιώνα. Σιγά μην δεν κρατούσα το καλύτερο για το τέλος! Η ευκολότερη, τελειότερη, αποτελεσματικότερη και επιστημονικότερη τεχνική όλων των εποχών, δια χειρός και στόματος Vessen Hopkins. Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος, όλες τις ευλογίες του Σύμπαντος να έχει, και να μπανιάρεται στο ανώτερο αστρικό φως παρέα με τον Μονρόε και τον Μπρους και τον ΛαΜπερζ, όποτε θέλει και εις τους αιώνας των αιώνων… Αμήν… Είμαι θεατρικός τύπος ενίοτε, το ξέρω. Αλλά το σηκώνει η περίσταση. Ας μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία. Ιδού η τεχνική του Ενεργειακού Συστήματος Βέραμ. Τεχνική Βέραμ κατά το συντομότερον. Στο τέλος της επεξήγησης της τεχνικής παραθέτω ένα βίντεο που δείχνει σε 3D τα σημεία και το πώς τραβάμε την ενέργεια από κει.
Καθίστε αναπαυτικά, τρίψτε τα χέρια σας με ικανοποίηση γιατί πετύχατε το τζακ ποτ! Είναι μια τεχνική για αρχάριους αλλά και προχωρημένους, που εκμεταλλεύεται το ενεργειακό σύστημα του αιθερικού ή αστρικού μας σώματος, το οποίο εννοείται πως δεν είναι απτό και μετρήσιμο αυτή τη στιγμή, αλλά είναι εύκολο να αποδείξετε την ύπαρξή του με τη χρήση της τεχνικής, και αμέσως μετά ζητώντας να το δείτε όταν θα είστε στο αστρικό. Όπως κάνουμε όταν ζητάμε να δούμε την ασημένια μας χορδή. Ήδη αυτή τη στιγμή επιστήμονες πειραματίζονται με αυτή την υπέροχη ενέργεια, την οποία είχε εντοπίσει ο Μονρόε πάνω από το κεφάλι του, θεωρώντας πως εκεί βρίσκεται η ανθρώπινη συνείδηση, είχε μιλήσει για αυτήν ο Ρινπότσε και πολλοί άλλοι, όπως ο Καστανέντα, ο οποίος την χρησιμοποίησε εντελώς αρνητικά, γι’ αυτόν τον πέταξα στα σκουπίδια και εύχομαι να τον συγχωρήσει ο όποιος Θεός κάποτε, και ο κος Βέσεν αντιλήφθηκε τυχαία την ύπαρξή της, ένωσε τα κομμάτια από τις πληροφορίες που είχε από όλους αυτούς, κυρίως από τον Μονρόε και από τις δικές του εμπειρίες, και ανακάλυψε τα σημεία, από τα οποία μπορούμε να ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ενέργεια συνείδησης το λέω εγώ, ή συμπυκνωμένη αστρική ενέργεια προκειμένου να ενεργοποιήσουμε το “κοιμισμένο” ή εγκλωβισμένο μας αστρικό σώμα και να σηκωθεί από τον ύπνο του. Είναι κάτι σαν αποθήκη αστρικής ή αιθερικής ενέργειας.
Συγγνώμη που πολύ συχνά χρησιμοποιώ το “ή” και παραθέτω πολλούς διαφορετικούς όρους. Είναι γιατί αναγνωρίζω πως δεν ξέρω ακριβώς ποιος απ’ όλους ισχύει, και ειλικρινά θέλω να μάθετε να δέχεστε πως ούτε εσείς ξέρετε. Και επειδή δε θέλω να φέρω το βάρος του να σας εντυπώσω άθελά μου λάθος πληροφορίες, προτιμώ να σας δώσω εναλλακτικές, αφήνοντάς σας να βρείτε και δικές σας. Κατανοητό ελπίζω, και αν και κουραστικό, θα με ανεχτείτε ευκολότερα τώρα…
Πάμε λοιπόν στα στάδια της τεχνικής, όσο πιο απλά και ξεκάθαρα μπορούμε. Η όλη προσπάθεια παίρνει γύρω στα 5-10 δευτερόλεπτα, οπότε καταλαβαίνετε πως μπορείτε να κάνετε πολλές προσπάθειες στη διάρκεια της νύχτας, μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να εντοπίσετε ακριβώς το σημείο σας.
Στάδιο προετοιμασίας.
1. Ξαπλώνετε για ύπνο, ΣΤΟ ΠΛΑΙ, και χαλαρώνετε όσο μπορείτε με όποιον τρόπο θέλετε. Αν θέλετε απλά να αφεθείτε να χαλαρώσετε χωρίς καμία τεχνική, κανένα πρόβλημα.
2. Μόλις χαλαρώσετε δίνετε την εντολή στο εσωτερικό σας ρολόι να σας ξυπνήσει τρεις ώρες μετά. Αν σας βολεύει, ελέγχετε την ώρα, πχ είναι 12:00 και ζητάτε να σας ξυπνήσει στις 3:00. Μπορείτε να δώσετε μια φορά την εντολή ή μπορείτε να το επαναλαμβάνετε συνέχεια, μέχρι να αποκοιμηθείτε. Πρέπει να το απαιτήσετε, σαν να πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό… Και είναι, εδώ που τα λέμε.
3. Όσο το λέτε, φανταστείτε ότι όντως ξυπνάτε εκείνη την ώρα, ότι κοιτάτε το ρολόι και είναι εκείνη η ώρα που ζητήσατε. Αυτό το κάνετε για να εντυπωθεί η εντολή στον εγκέφαλο.
Υπναγωγικό στάδιο.
1. Με το που θα ξυπνήσετε, ελέγξτε την ώρα ότι είναι όντως η σωστή, αλλά μην ασχοληθείτε περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Εγώ έβαλα ένα ρολόι με φωσφορίζοντες δείκτες σε σημείο που να μπορώ να το κοιτάξω με το που θα άνοιγα τα μάτια μου, για να μην κουνηθώ και πολύ, γιατί είμαι και περίεργη με τον ύπνο. Αν ανοίξω το μάτι, είμαι έτοιμη για χορό!
2. Αν ξυπνήσετε ανάσκελα γυρίστε πάλι στο πλάι ήρεμα, χαλαρώστε και ξεκινήστε άμεσα την εξής τεχνική αναπνοής: Αναπνέετε ήρεμα, βαθιά και αβίαστα, περίπου όπως κάνετε όταν κοιμάστε -δικό μου τιπ αυτό. Με κάθε εκπνοή, στη διάρκειά της ή αμέσως μετά την εκπνοή, θεωρείτε δεδομένο ότι θα βυθίζεστε πιο βαθιά σε ύπνο. Νιώθετε το σώμα σας να βαραίνει πάνω στο κρεβάτι, σαν να βυθίζεται ΜΕΣΑ στο κρεβάτι. Το μυστικό είναι να μείνετε χαλαροί αλλά συγκεντρωμένοι σ’ αυτή τη μετάβαση που γίνεται με κάθε εκπνοή. Σε 3-5 δευτερόλεπτα, δηλαδή 3-5 εκπνοές, θα μπείτε στο υπναγωγικό στάδιο.
3. Αυτό είναι το καίριο σημείο που απαιτεί την προσοχή σας. Με το που θα μπείτε, συνεχίζετε τις αναπνοές και την συγκέντρωση στην εκπνοή σας και στην αίσθηση βυθίσματος, μέχρι που να νιώσετε ότι μπαίνετε στο στάδιο της παράλυσης.
4. Μην χάσετε την συγκέντρωσή σας, μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά. Ηρεμήστε και προχωρήστε στο βασικό στάδιο.
Το ενεργειακό σύστημα Βέραμ.
Φανταστείτε έξι φωτεινά σημεία έξω και γύρω από το σώμα σας, σε διάταξη τρισδιάστατου σταυρού, και σε απόσταση ενός μέτρου περίπου από το σώμα σας. Ένα πάνω από το κεφάλι, ένα κάτω από τα πόδια, ένα πάνω από το στήθος, ένα πίσω από την πλάτη, “απέναντι” από αυτό του στήθους, ένα αριστερά, στην ίδια ευθεία με το σώμα σας, κι ένα δεξιά.
Στο σύστημα Βέραμ έχουμε πρόσβαση μόνο από το υπναγωγικό στάδιο, οπότε, αν μπορείτε να μπείτε στο υπναγωγικό στάδιο με άλλον τρόπο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το έχω χρησιμοποιήσει και χωρίς τα δύο πρώτα στάδια, γιατί καθόλου δε θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα απ’ όσο θα μου επιτρέψουν τα παιδάκια μου. Κάθε βράδυ παρακαλάω να κοιμηθούν 1 λεπτό παραπάνω από χθες… Αλλά πιάνει ασχέτως. Το βασικό είναι ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ:
Από το υπναγωγικό στάδιο συγκεντρωθείτε σε οποιοδήποτε ή σε όλα μαζί τα σημεία Βέραμ και φέρτε την ενέργεια από το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί μέσα στο φυσικό σας σώμα. Αμέσως θα νιώσετε κραδασμούς, δονήσεις. Για την ακρίβεια, αν το κάνετε αυτή τη στιγμή που διαβάζετε, θα νιώσετε κάτι πολύ “αληθινό” να συγκεντρώνετε κάπου στο στομάχι σας. Εγώ εκεί το νιώθω, γιατί εκεί φαντάζομαι ότι συγκεντρώνεται η ενέργεια από όλα τα σημεία. Είναι ας πούμε το ενεργειακό μου κέντρο το ηλιακό πλέγμα. Με ανοιχτά μάτια και σε εγρήγορση, θα νιώσετε την ενέργεια. Φανταστείτε να βρίσκεστε στο υπναγωγικό στάδιο.
Ελέγξτε την ενέργεια και κατευθύνετέ την σε διάφορα σημεία του σώματος μέχρι που οι δονήσεις να εντατικοποιηθούν αρκετά, ώστε να είναι δυνατές αλλά ανεκτές, και τότε με τη δύναμη θέλησής σας κινηθείτε έξω από το σώμα σας, εκτός αν βγείτε πριν προλάβετε να το ζητήσετε, πράγμα πολύ πιθανό!
ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!!
ΠΗΓΗ http://alchemyofnature.blogspot.com/2012/07/blog-post_06.html
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: