Τεκτονισμός με αλλαγή φύλου! Μασόνοι θα δεχτούν γυναίκες αλλά μόνο αν πρώτα ενταχθούν ως άνδρες | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Τεκτονισμός με αλλαγή φύλου! Μασόνοι θα δεχτούν γυναίκες αλλά μόνο αν πρώτα ενταχθούν ως άνδρες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
7 Αυγούστου 2018 08:52:00

Ούτε την μασονία δεν άφησε ανεπηρέαστο το τσουνάμι του «political correct” και των δικαιωμάτων των τρανς και των υπολοίπων ανωμαλιών….
Ακόμη και οι Ελευθεροτέκτονες λοιπόν δεν μπορούν να αγνοήσουν το θέμα των…τρανς δικαιωμάτων . Η μασονική κλειστή κοινωνία πρέπει τελικά να επιτρέψει στις γυναίκες να είναι μέλη, αλλά μόνο αν ενταχθούν ως άνδρες.
«Ένας μασονός, ο οποίος μετά την μύηση παύει να είναι άνδρας, δεν παύει να είναι Ελευθεροτέκτονας”, λέει η νέα καθοδήγηση του σώματος της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας. Επίσης εκείνοι που έχουν μεταστραφεί από θηλυκό σε αρσενικό μπορούν επίσης να εντάσσονται, η καθοδήγηση καθιστά σαφές.

Ο Michael Baker, διευθυντής επικοινωνιών της UGLE, δήλωσε: «Ενώ δεν υπήρξε γενική αίτηση καθοδήγησης σχετικά με την αλλαγή φύλου, οι ερωτήσεις σχετικά με το θέμα είναι πιθανό να γίνουν ολοένα και πιο κοινές στο μέλλον και τώρα φαίνεται να είναι κατάλληλη στιγμή για την έκδοση γενικής καθοδήγησης στα μέλη μας. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι που ο νόμος ταξινομεί ως θηλυκά θα εξακολουθούν να απαλλάσσονται από την ιδιότητα μέλους του UGLE. Φυσικά, μπορούν να γίνουν μέλη των δύο μεγάλων γυναικείων καταλυμάτων – το Τάγμα των Γυναικών Ελευθεροτεκτόνων και την Αξιότιμη Αδελφότητα των Αρχαίων Ελευθεροτεκτόνων”.
Ένα έγγραφο με συχνές ερωτήσεις εξηγεί επίσης ότι οι στοές πρέπει να επιτρέπουν σε μέλη που έχουν αλλάξει φύλο σε θηλυκό μια εναλλακτική λύση από τους συνήθεις κωδικούς ντυσίματος, όπως μια έξυπνη σκοτεινή φούστα.
Και λέει: «Κανένα μέλος δεν πρέπει να πιεστεί να παραιτηθεί επειδή δεν είναι πλέον άνδρας». Αν τα μέλη είναι δυσαρεστημένα με την απόφαση του αδερφού τους να γίνει γυναίκα, θα ήταν σκόπιμο να υπάρχει μια «ήσυχη συζήτηση» μαζί τους «Για να τους υπενθυμίσουν τις μασονικές τους υποχρεώσεις”.
Οι αλλαγές του συγκεκριμένου κανόνα πάντως προήλθαν αφού οι Ελευθεροτέκτονες ζήτησαν από έναν ανώτερο δικαστή μεταξύ των μελών τους να εξετάσει τις νομικές συνέπειες της αλλαγής του φύλου πριν από την αναμενόμενη χαλάρωση του νόμου, σύμφωνα με τους Times.
Ως ένωση του ενός φύλου, οι Ελευθεροτέκτονες απαλλάσσονται από τη νομοθεσία για τις σεξουαλικές διακρίσεις στις εισαγωγές. Ωστόσο, από τη στιγμή που τα άτομα γίνουν μέλη, προστατεύονται από το Νόμο περί Αναγνώρισης Φύλου του 2004 και τον Νόμο περί Ισότητας του 2010, ανέφερε το έγγραφο.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: